ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΜ'!


Για να χαλαρώνουν οι φίλοι, και να βρίζουν ελεύθερα οι οχθροί μας...

TV Shows, news και... καμιά μαλακία να περνά η ώρα...

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Week 21-27/9


Και με την απονομή των emmy (με τα οποία δεν θα ασχοληθώ καθόλου - απλά κρίμα για τον ΝΡΗ!), ξεκινάει και επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν! Ε ρε τι θα δουν πάλι τα μάτια μας φέτος...

Έχουμε και λέμε. Σήμερα (δλδ αύριο) πρεμιέρες από Heroes (2πλο επεισόδιο, nbc), Castle (abc), House (2ωρη πρεμιέρα, Fox), How I Met your Mother (cbs), την νέα κωμωδία του cbs accidentally on purpose, Big Bang Theory, 2 1/2 men & Csi: Caruso, όλα στο cbs! Την Τετάρτη έχουμε την επιστροφή του Ncis, μαζί με το αδερφάκι του Ncis LΑ, και την πρεμιέρα του The Good Wife στο cbs, και πρεμιέρα για το The Forgotten του abc.

Φτάνουμε στην Πέμπτη, όπου αρχίζουν να δυσκολεύουν τα πράγματα... The New Adventures of Old Christine, Gary Unmarried, Criminal Minds και CSI: New York (cbs), Mercy και Law & Order: SVU (nbc), και πρεμιέρες για τα Modern Family, Cougar Town και Eastwick (Abc).

Παρασκευή έχουμε την αναμενόμενη επιστροφή του Grey's Anatomy (2πλο επεισόδιο), πακέτο μαζί με τα Private Practice και Flash Forward, και CSI και The Mentalist (cbs)

Τα πρωινά του Σαββάτου δεν θα βλέπουμε παιδικά στο Star, αλλά την Dushku και το Dollhouse (Fox), παρέα με την επιστροφή του Smallville (season 9! cw). Γενικώς παρατηρείται ένας χαμός τις Παρασκευές στην Αμερικάνικη τηλεόραση, θέλουν πλέον να την βάλουν και αυτή τη βραδιά στο τηλεοπτικό χάρτη. Έχουμε και λέμε, Law & Order (Season 20!!!!) στο nbc, Brothers (series premiere) στο Fox, και Ghost Whisperer, Medium και NUMB3RS στο cbs!

Καλή αρχή, και αναμένουμε τα καλύτερα... Περισσότεροι σχολιασμοί μέσα στην εβδομάδα, προς το παρόν, ένα μικρό δωράκι, από την χθεσινή απονομή των Emmy: Η επιστροφή του Dr Horrible στις οθόνες μας, η χακεριά παρέμβασή του και η ανακοίνωση ότι η τηλεόραση πέθανε! Enjoy that, και περισσότεροι σχολιασμοί για τις πρεμιέρες, αναλυτικότερα μέσα στην εβδομάδα...


2 σχόλια:

Unknown είπε...

το πήρε!! το πήρε !!!
ευτυχώς γιατί βαριόμουνα να τα σπάσω όλα!

BunnyDee είπε...

Εγώ που θα παρακολουθώ μόνο HIMYM και Castle και Dollhouse, είμαι χαζή;

Πάντως, το Horrible appearance είχε ακουστεί από χθες ότι θα γινόταν, αλλά με χάλασε πολύ που ήταν σε φάση 'television will live on'... Live with it, you bastards - και δεν είναι ανάγκη να παίρνετε και τον NPH στο στρατόπεδό σας (επί πληρωμή)...

Πάντως, έχει παρουσιάσει διάφορα, το παιδί - και τα Magicians Awards πωσταλένε, και πολλά. Τη δουλειά του κάνει, και σε πράγματα που γουστάρει.