ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΜ'!


Για να χαλαρώνουν οι φίλοι, και να βρίζουν ελεύθερα οι οχθροί μας...

TV Shows, news και... καμιά μαλακία να περνά η ώρα...

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Review: Supernatural Season Premiere - Ηighway to Hell... again!



Εντάξει, δεν θα κάτσω να γράψω πολλά πράγματα για την πρεμιέρα του Supernatural. Έχει αποδείξει τον εαυτό του σαν σειρά τα τελευταία 4 χρόνια, ξέρουμε τι είναι και το αγαπάμε γι αυτό. Στα γρήγορα λοιπόν, γιατί έχουμε και άλλες δουλειές...
Yes! It's back! Δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά το στήσιμο, σκηνοθεσία, διάλογοι! ήταν ένα καθαροαίμο Sn επεισόδιο, ίσως λίγο πιο χαλαρό απ' ότι θα έπρεπε να ήταν για πρεμιέρα. Με μια εντυπωσιακή εισαγωγή/recap της περσινής σεζόν, μας έφθασε στο σημείο που είχαμε μείνει πέρσι: Lucifer Rising! Και εννοείται ότι δεν είδαμε ούτε Lucifer, ούτε Rising, αλλά ανταμειφθήκαμε μετά με το όλο "κυνηγάω το vessel μου, και το προσεγγίζω, και τον αναγκάζω με την θέλησή του να με δεχθεί ως μέσο του! so far, so good!

Ο Dean παραμένει Dean, ίσως λίγο πιο προβληματισμένος αυτή τη φορά, μιας και πρέπει να αντιμετωπίσει τον αδερφό του για όσα έκανε (ναι, είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα ξεσπάσει), συν τα χαρμόσυνα νέα που του είπαν τα αγγελάκια, για τον σημαντικό ρόλο που παίζει σε αυτή την Αποκάλυψη!

OMFG!



Ο Sam από την άλλη, γεμάτος τύψεις για τα λάθη που έκανε και αποτοξινωμένος από το διαολίστικο αίμα, ετοιμάζεται να κάνει το σωστό για τα λάθη του παρελθόντος. Ελπίζω μόνο να μην το τραβήξουμε πολύ αυτό το σκηνικό με τις ενοχές και τα guilt trips, γιατί δεν θα το αντεξω!

New Credits, Ftw!



Αυτό είναι το Supernatural. Σε όποιον αρέσει! 4 χρόνια μας κρατάει συντροφιά και το αγαπάμε, και τώρα διανύουμε ίσως το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ιστορίας του! Καλό ταξίδι να έχουμε και ανυπομονούμε για ακόμα καλύτερα! Τα σχόλια για την πρεμιέρα δικά σας...

4 σχόλια:

The Dude είπε...

Καλό επεισόδιο, δεν με ξετρέλανε τίποτα όσο οι νέοι τίτλοι αρχής, αλλά όπως σου έχω πει, γενικώς με το Supernatural, δεν ξετρελαίνομαι, πλάκα βέβαια είχαν όταν βριζόντουσαν με τους αγγέλους και τα μπουκέτα των αγγέλων μεταξύ τους.

Cuddy είπε...

And then Sam touched...

No, Caressed Dean's clavicle.

This is wrong, said Dean.

Then I don't want to be right, replied Sam, in a husky voice.

Μπορείτε να με φωνάζετε και samlicker81.

smugnificent είπε...

"Καλό επεισόδιο, δεν με ξετρέλανε τίποτα όσο οι νέοι τίτλοι αρχής, αλλά όπως σου έχω πει, γενικώς με το Supernatural, δεν ξετρελαίνομαι..."
Tα είπε τόσο καλό ο κύριος από πάν' :P που δε έχω και τπτ να προσθέσω
Πάντως το πρώτο 1,5 λεπτό και κάτι με άφησε μαλάκα. Πολύ δυνατό intro

c@mel είπε...

Το μόνο κακό είναι ότι φαίνεται πως σύντομα φτάνουμε στο τέλος της σειράς και τι θα κανουμε μετά...