ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΜ'!


Για να χαλαρώνουν οι φίλοι, και να βρίζουν ελεύθερα οι οχθροί μας...

TV Shows, news και... καμιά μαλακία να περνά η ώρα...

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Week 14-20/9


Φινάλε, πρεμιέρες-επιστροφές... Απ' όλα έχει αυτή η εβδομάδα, αν και δεν θα είναι τόσο σπουδαία όσο η επόμενη, παρόλα αυτά έχει αρκετά πράγματα που είδαμε και θα δούμε, και θα συζητήσουμε...

Καταρχάς χθες είχαμε δυναμικό season finale για true blood, το οποίο θα σχολιάσω σε αναλυτικό ποστ season review της σειράς, καθώς και το season finale του newcummer (see what i did there?) Hung. Από πρεμιέρες, είχαμε σήμερα την γλυκιά επιστροφή των Upper east teen-siders, με μπόλικη δόση VanderWoodsen (best episode opening sequence EVER!) και άπειρα LOL's για Blair Waldorf & Chuck Bass (premiere review, coming soon), πρεμιέρα της 7ης (???) σεζόν του one tree hill, το οποίο δεν θα σχολιάσω, μιας και έχω παραμείνει στο 6x05! Επίσης είχαμε πρεμιέρα Jay Leno, ο οποίος έκανε καλά νούμερα (17,6 million!) αλλά δεν θα ασχοληθούμε με αυτόν γιατί είναι σάχλας, Αμερικανάκι και τον βαριόμαστε (:geek:). Την Πέμπτη φθάνει στα χέρια μας η πρεμιέρα της νέας σειράς του cw, The Beautiful Life (TBL), με την OC alumni Mischa Burton, σε παραγωγή του Ashton Kutcher, με τα μοντέλα και λοιπά...

Και φτάνουμε στην Παρασκευή, όπου θα έχουμε αρκετές αναμενόμενες πρεμιέρες και φρέσκα ζεστά ζεστά επεισόδια από Bones (season 5 premiere - Fox), με τον Boreanaz να δίνει πάλι ρεσιτάλ, season 5 premiere του It's always sunny in Phladelphia στο FX, έχουμε season 6 premiere του Office, season 2 premiere του νέου αλλά πολυαγαπημένου Parks and Recreations, και series premiere του Community (και οι 3 σειρές του Nbc), και βέβαια την επιστροφή του λατρεμένου Walter Bishop, στην πρεμιέρα της 2ης σεζόν του fringe. (Fox)

Αυτά... Αρκετά γεμάτη εβδομάδα, λίγες μόνο ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν! Εσείς τι σκοπεύετε να δείτε από όλα αυτά? Θα δείτε TBL από περιέργεια ή για τα γκομενάκια? Το Parks θα την βγάλει την σεζόν? Ο Walter θα είναι περισσότερο psycho φέτος?

1 σχόλιο:

The Dude είπε...

Πολύ καλό το Gossip, συνεχίζω να το απολαμβάνω. Τα Hung και τα True Blood καλά φινάλε, αλλά κατώτερα και τα δύο των σεζόν τους, αλλά το HBO, έτσι ήταν μια ζωή: Χαμός στο προτελευταίο επεισόδιο και στην αρχή του τελευταίου και στο τέλος ο απόηχος των πράξεων στους χαρακτήρες. Για τον Leno, δεν με νοιάζει, ας αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο, μακάρι τα κανάλια να κάνουν λιγότερες σειρές αλλά καλύτερες ποιοτικά, όπως κάνουν τα καλωδιακά. Beautiful Life θα το δω να δω πως είναι αλλά έχω τόσες απαιτήσεις όσες είχα με τον Κετσπάγια προπονητή στον Ολυμπιακό. Από τα άλλα βλέπω μόνο Parks & Recreation, που νομίζω ότι έχει τις δυνατότητες να την βγάλει την χρονιά. Βones δεν βλέπω και τα αστυνομικά procedural γενικά με αφήνουν αδιάφορο, ενώ Office και IASIP θα ήθελα κάποια στιγμή να κάτσω να τα δω. Για το Community, έχω διαβάσει καλά λόγια δεξιά κι αριστερά και σίγουρα θα το δω. Όσο για το Fringe, Walter Bishop ftw!