ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΜ'!


Για να χαλαρώνουν οι φίλοι, και να βρίζουν ελεύθερα οι οχθροί μας...

TV Shows, news και... καμιά μαλακία να περνά η ώρα...

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

"Πιο πολυαναμενόμενη Series Premiere" Poll!



Μετά την τεράστια (Buffy says "huh?") επιτυχία του προηγούμενου poll, ώρα για άλλο ένα, που σας το είχα τάξει κιόλας... Πιο πολυαναμενόμενη πρεμιέρα σειράς...

Πολλαπλής επιλογής δημοσκόπηση, οπότε διαλέχτε όποιες και όσες θέλετε...Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 30/9! Ευχαριστώ το gtvs και την Greekcharmed για το θέμα που έχει κάνει με όλες τις νέες σειρές της σεζόν, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδω, και θα σας βοηθήσει να πάρετε μια ιδέα για κάποιες σειρές που δεν ξέρετε τίποτα (σιγά μην δεν ξέρετε... :P)

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σχόλια από κάτω, για να γράψετε και κάποιους λόγους που περιμένετε κάποια πρεμιέρα, ή ποια σειρά δεν πρόκειται να δείτε ποτέ, ή απλά να κράξετε την Ashlee Simpson-Wentz χωρίς φόβο και πάθος!

2 σχόλια:

smugnificent είπε...

Ψήφισα αυτές που περιμένω πιο πολύ αν και σίγουρα θα δω και αρκετούς άλλους πιλότους για να αποφασίσω τι ακόμη θα παρακολουθώ φέτος. Έχουμε και λέμε λοιπόν Caprica (κι ας μη το χει) και Glee, τα οποία βέβαια τα έχουμε δει και ξέρουμε ότι τα σπάνε :D, melrose για την ίντριγκα και τη Sidney και ουχί :P για την Ashlee (ίου) αλλά και Happy town και Τrauma.

BunnyDee είπε...

Εγώ το είπα και στο forum σας, το Day One περιμένω περισσότερο, όσο κι αν, προφανώς, δω κι άλλα πράγματα ως τότε...