ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΜ'!


Για να χαλαρώνουν οι φίλοι, και να βρίζουν ελεύθερα οι οχθροί μας...

TV Shows, news και... καμιά μαλακία να περνά η ώρα...

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Review: 9021-ΟMFG! They're Back!

Πρεμιέρα για την νέα σεζόν του γκίλτι πλέζουρ (sic!) τιν ντράμα, και, ναι, αυτό είναι το ΒΗ που είχαμε αγαπήσει, και η παρακάτω φωτό, ένας από τους λόγους που θα συμπαθήσουμε (ακόμα περισσότερο) το νέο, ανανεωμένο 90210...

Μπουτακια έξω, ftw!


Στην προηγούμενη σεζόν είχαμε μείνει με την Άννι να ρουφιανεύει τους συμμαθητές της στους μπάτσους, και μετά να πατάει κάτι με το αυτοκίνητο. Αυτό που κρατάμε από το story line της Άννι είναι το ρουφιάνεμα, γιατί ανάγκασε όλους τους συμμαθητές της να παρακολουθήσουν καλοκαιρινά μαθήματα. Κατα τ'αλλα, η Άννι παραμένει αντιπαθέστατη, είναι ακόμα πιο εκνευριστική, και μακάρι να είχε αυτοπατηθεί στο προηγούμενο επεισόδιο.


R U ready to party?



Και πάμε στα σημαντικά! Summer 90210, με παραλίες, το old time fave Beverly Hills Beach club στα καλύτερά του, τα κορίτσια με μαγιό και πάρτυ μέχρι το πρωί! Μία παύση για ένα ενδιαφέρον τρίβια και για να δοξάσουμε τον Aaron Spelling, και το πόσο μπροστά ήταν από την εποχή του, και πως όρισε νέα δεδομένα στον τηλεοπτικό χάρτη, 18 χρόνια πριν... Στο παλιό 90210, η πρώτη σεζόν είχε περάσει σχεδόν απαρατήρητη. Σχεδόν procedural επεισόδια, το κάθε ένα να ασχολείται με "προβλήματα" των τότε εφήβων, χωρίς καμία ιδιαίτερη ανάπτυξη χαρακτήρων. Στα μέσα της σεζόν έχουμε αλλαγή πλεύσης με το love Story Brenda - Dylan (Brelan?) και από κει αρχίζουμε να μπαίνουμε στο ζουμί των χαρακτήρων. Παρόλα αυτά, πάλι δεν είχε ακόμη τεράστια απήχηση. Και εκεί έρχεται ο κύριος Spelling (RIP), όπου προτείνει στο Fox να παίξουν (για πρώτη φορά τότε) καινούργια επεισόδια μέσα στο καλοκαίρι! Ναι, 6 επεισόδια, όπου οι ανέμελοι έφηβοι τριγυρνάνε στο beach club, και ζούνε τις χαρές της θάλασσας (της καθαρής θάλασσας, όπως έλεγε και ο πελεκάνος!). Καλοκαίρι λοιπόν, νέα επεισόδια σε μια νεκρή περίοδος, και ο κόσμος αρχίζει να βλέπει, και να αναγάγει την σειρά στο φαινόμενο (?) που όλοι ξέρουμε! Το ίδιο έκανε και το επόμενο καλοκαίρι, σπινάροντας το Melrose place, καθώς και καλοκαιρινά 90210 επεισόδια (με την τότε Ubber ιντριγκα, την Brenda στο Παρίσι, και την Kelly να κάνει ζουζουνιές στον Dylan!). Ρισπεκτ στον πρωτομάστορα, τέλος μαθήματος τηλεοπτικής ιστορίας, επιστροφή στα 00s!

Έτσι λοιπόν και τώρα, ανοίγει η αυλαία με ένα άκρως καλοκαιρινό τοπίο, έτσι για να γουστάρουμε, και για να μας τραβήξει το ενδιαφέρον... Well done, τα καταφέρανε! Άκρως διασκεδαστικό, ενδιαφέρον, χαβαλετζίδικο, ιντριγκαδόρικο επεισόδιο, με άκρως καλοκαιρινά και συμπαθητικά νέα credits! New beginings it is! Και ευελπιστούμε στα καλύτερα.

Ice, ice baby...



Δεν θα ασχοληθώ πολύ με τα αγοράκια της σειράς, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε! Ο Ντίξον ΠΡΕΠΕΙ να κουρευτεί, ο Ναβίντ να εξαφανισθεί (ας πάρει την Άννι και ας χαθούν στο ηλιβασίλεμα, pretty please!), ο Λίαμ απών, και με 2 νέους στη παρέα, ο ένας τρώει άκυρο γιατί μπλέκει με την Άννι, ο άλλος φαίνεται καλός, ακόμα δεν ήρθε μας τάραξε στην ίντριγκα! Είναι σε καλό δρόμο ο Τέντι! Α, και ο Ήθαν... πήρε τον "γνωστό", με ελαφρά πηδηματάκια και με ένα απλό sms τον αποχαιρετίσαμε για πάντα!

Daydream believer...



Και πάμε τώρα στο ζουμί της πρεμιέρας, τα κοριτσάκια! Και από τα screenshots καταλαβαίνετε ότι το κανάλι ξέρει να πουλάει καλά το προϊόν του! Και εμείς αγοράζουμε κανονικά. Η Σίλβερ με το νέο μαλλί με χαλάει λίγο, αλλά δεν μας πειράζει αυτό. Η Αντριάννα εξελίχθηκε σε Super hot babe μέσα σε ένα καλοκαίρι, αλλά έχει τα Issues της ακόμα... Και η ΘΕΑ Ναϊόμι, παραμένει το ίδιο bitchy bimbo, ίσως και χειρότερη! Ρίσπεκτ στη σκηνή στο γήπεδο του τέννις, η τύπισσα είναι dumb and proud of it!

Tennis, anyone?



Είπαμε, το 90210 είναι μια σειρά που δεν θέλει να σε προβληματίσει, ούτε να σε βάλει να σκέφτεσαι. Δεν θέλει να σε κάνει να αναλώνεσαι σε τέτοια πομπώδη πράγματα. Είναι ανάλαφρο, διασκεδαστικό, με όμορφα προσωπάκια, για να περνάει ευχάριστα η ώρα. Έχει και τις μαύρες στιγμές του (πχ το 10λεπτο εμφάνισης της Άννι!), αλλά σε γενικές γραμμές είναι διασκεδαστικό. Πόσο μάλλον τώρα που είναι ακόμα νεκρά περίοδος και δεν έχουμε μία Κάλλι Τόρες ή μία Erica Durance να χαζεύουμε, ή ιατρικές ίντριγκες στο "μεγάλη η Χάρη σου" Seattle Grace, @ Grey's, κλπ κλπ κλπ! Καλή σεζόν να έχουμε, το πεδίο από κάτω που λέει "σχόλια" είναι δικό σας για να αμπελοφιλοσοφήσετε μαζί μου...

We Rock, We Rule! FIERCE!


Πάρτε και μια μικρή γεύση από την πρεμιέρα...



4 σχόλια:

Huddy είπε...

....ο Λίαμ απών....

Δεν το είδα ακόμα (μάλλον το βραδυ :P) αλλά λίγο που το προσπέρασα αυτό πρόσεξα.. Δεν με σκέφτονται καθολου (http://i31.tinypic.com/f3rint.jpg)... Τα μπουτάκια της Ναόμι θα βλέπω? (http://i42.tinypic.com/2zpjn9k.jpg)

Dr Horrible είπε...

αν πω, "νιιιιιιιιιιιιιιιι", θα φανώ πολύ... μπουτόδουλος? :glitsas:

The Dude είπε...

Μιας και το έχω απαρνηθεί πλέον το 90210, η σοβαρή φύση μου επιτρέπει να βλέπω μόνο gossip και να κάνω petitions γιατί κόψανε το privileged, μήπως θα ήταν εύκολο να κάνει ένα μονταζάκι μόνο τα μπουτάκια να τα δούμε κι εμείς τα γερόντια;

Dr Horrible είπε...

Αδερφέ δες το! Καμία σχέση με τα πρώτα επεισόδια! Από την μέση και μετά είναι πολύ καλό! Βάλτα τώρα και χτύπα τα που δεν έχουν ακόμα αρχίσει οι άλλες σειρές!