ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΜ'!


Για να χαλαρώνουν οι φίλοι, και να βρίζουν ελεύθερα οι οχθροί μας...

TV Shows, news και... καμιά μαλακία να περνά η ώρα...

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Joss Whedon's Dollhouse Finale interview

Να και κάτι ενδιαφέρον, που ανέβασε το Fox το Σάββατο το πρωί, ΜΕΤΑ την προβολή του Dollhouse Finale. Μια μικρή συνέντευξη του Joss Whedon, από το Paley Festival, όπου μιλάει για το φινάλε της σεζόν, για τον Άλφα καθώς και για το εξαιρετικό επεισόδιο 6 "Man On the street". Επίσης, βρήκα και μια sneak peek photo της Amy Acker, από το περιβόητο επεισόδιο 13 "Epitaph One"...


Spoiler για όσους δεν έχουν δει το season Finale!






Epitaph One news and promo pic...


Όπως ήδη γνωρίζουμε, το επεισόδιο 13 μάλλον δεν θα προβληθεί από το Fox (προς το παρόν, τουλάχιστον), και το σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσουμε στα τέλη Ιουλίου, μόλις κυκλοφορήσει και το dvd season box set. Επίσης ξέρουμε ότι το επεισόδιο τοποθετείται χρονολογικά 30 χρόνια στο μέλλον, θα είναι όλοι οι ηθοποιοί, καθώς και special guest εμφάνιση από την συμπαθέστατη Felicia Day (Buffy, Dr Horrible's Sing Along Blog). Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση κοιτώντας την παρακάτω φωτό, είναι γιατί η Amy Acker, η γνωστή μας Dr Saunders/Active "Whiskey" ΔΕΝ έχει τα σημάδια στο πρόσωπό της!



Σχολιάστε ελεύθερα...

2 σχόλια:

smugnificent είπε...

Aνακοινώθηκε σήμερα ότι στην Comi-con θα διατεθούν οι 5000 κόπιες του DVD της 1ης season Dollhouse με τα 2 extra επεισόδια : Τον unaired pilot και το Epitath One.
Άντε να δούμε πότε θα φτάσουν στα δικά μας χεράκια.

smugnificent είπε...

Και ο πιλότος και κυρίως το Epitath one απίστευτα! Εξαιρετικά επεισόδια